Erikoishammasteknikko

Erikoishammasteknikko Pertti Salosen vastaanotolla saat kiireetöntä ja ystävällistä palvelua. Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys ja tuotteiden korkea laatu. Vastaanotollamme on miellyttävät nykyaikaiset tilat, joissa on mukava asioida. Toimimme Salon keskustassa ja tilamme sijaitsevat suoraan katutasossa, joten meille pääsee asioimaan myös pyörätuolilla ja rollaattorilla vaivattomasti. Autolla liikkuessasi saat pysäköityä helposti suoraan ovemme eteen kadunvarteen, josta löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

Erikoishammasteknikon vastaanotolla teetettävät työt valmistetaan samoissa tiloissa toimivassa hammaslaboratorio Dentiformissa.

 

Ajanvaraus

Soita ja varaa aika erikoishammasteknikolle numerosta 02 733 3080 tai täytä yhteydenottolomake.

 

Hinnasto

  • Proteesin pohjaus 200,-
  • Proteesin korjaus alkaen 70,-
  • Hampaan lisäys 140,-
  • Kokoproteesi ylä- ja alaleukaan 1200,-
  • Kokoproteesi ylä- tai alaleukaan 650,-
  • Lasikuituvahvike proteesiin 70,-
  • Suun ja proteesin tutkimus 30,-

 

Tietoa hammasproteeseista

Suu on elävää kudosta, jossa tapahtuu jatkuvasti muutoksia. Tutkimustiedon mukaan suuri osa ihmisistä pitää hammasproteeseja liian kauan huoltamatta ja korjaamatta. Proteesi tulisi huoltaa ja tarkastuttaa vuoden välein, pohjata 2-3 vuoden välein ja uusia kokonaan 5-10 vuoden välein.

 

Hammasproteesin puhdistus

Hammasproteesien puhdistuksesta ja hyvästä suuhygieniasta huolehtiminen päivittäin on ensiarvoisen tärkeää. Proteesi tulisi puhdistaa aamuin illoin sekä mielellään jokaisen aterioinnin jälkeen. Proteesi pestään erityisellä proteeseille tarkoitetulla harjalla sekä haalealla vedellä huolellisesti. Kiinnitä erityistä huomiota pintoihin, jotka tulevat vastakkain suun limakalvojen kanssa. Pesuaineena voidaan käyttää nestemäistä astianpesuainetta tai proteeseille tarkoitettua puhdistusainetta. Suun limakalvot sekä mahdolliset omat hampaat puhdistetaan pehmeällä harjalla. Lopuksi suu ja proteesi huuhdotaan raikkaalla vedellä huolellisesti.

Hammasproteesin tehostettu puhdistus/desinfiointi on suositeltavaa tehdä kerran viikossa. Apteekista saa erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja puhdistusaineita ja tabletteja. Desinfioinnin jälkeen proteesit harjataan ja huuhdellaan huolellisesti ennen käyttöä.

Huolehdi myös proteesi- ja hammasharjasi hygieniasta ja vaihda ne uuteen riittävän usein.